Η Ευγενία Σαμάρα μαζί με όλα τα κατοικίδια γιορτάζουν στου Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου με την εθελοντική ομάδα του, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και η εφαρμογή YOUR PET, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων, σας προσκαλούν σε μια ημέρα αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους και στην προστασία του Υμηττού μας.

Το Σάββατο 7 Μάϊου και ώρα 11.00 π.μ. σας περιμένουμε στο δασικό πάρκο Γουδή, έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου, σε μια δράση που στοχεύει στον καθαρισμό, τη φροντίδα και την ανάδειξη του δασικού χώρου που είναι τόσο κοντά στις γειτονιές μας και ταυτόχρονα στη στήριξη του έργου όλων εκείνων των εθελοντών που αφιερώνουν τη ζωή τους για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πρωταγωνιστές του σπουδαίου αυτού εθελοντικού εγχειρήματος θα είναι οι μαθητές από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης μας μέσα από την πρώτη δράση εθελοντικού καθαρισμού, μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ελάτε με τον μικρό σας τετράποδο φίλο ή ελάτε να βρείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας όπου θα σας γεμίσει χαρά και αγάπη και απολαύστε μια όμορφη πεζοπορία στον πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Στη δράση θα είναι μαζί μας και η ιδρύτρια του YΟUR PET, η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής βοήθειας προς τα ζώα.

Το Your Pet App διευκολύνει όλους μας σε περίπτωση που θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι, να δώσουμε για υιοθεσία ή αν το έχουμε χάσει, βοηθάει τα αδέσποτα και τις φιλοζωικές.

Σας καλούμε όλες και όλους σε αυτή την όμορφη περιβαλλοντική δράση της πόλης μας!

Πηγή in.gr