Στ. Κελέτσης στο Πρώτο για το δημοσίευμα με τις παρακολουθήσεις: Θα πρέπει ασφαλώς και να εξεταστούν τα πάντα και να προκύψει η αλήθεια (audio)

«Από την ώρα που ετέθη τέτοιο ζήτημα, θα πρέπει ασφαλώς και να εξεταστούν τα πάντα και να προκύψει η αλήθεια» τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης, βουλευτής της ΝΔ, ερωτηθείς από τον Θάνο Σιαφάκα στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «To GPS της Επικαιρότητας» εάν θα πρέπει να ελεγχθούν τα τηλέφωνα των ανθρώπων που βρίσκονται στη λίστα που δημοσιεύτηκε στο Documento, ώστε να διακριβωθεί αν όντως υπήρξε παρακολούθηση.


«Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ένα τέτοιο ζήτημα να ελεγχθεί νομίζω πρέπει να χρησιμοποιηθούν, είτε είναι τα θεσμικά θέματα, δηλαδή ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής και όποιες διαδικασίες προβλέπονται είτε είναι τεχνολογικής φύσεως ζητήματα τα οποία μπορούν να μας δείξουν κάποια πράγματα. Για μένα τίποτε δεν πρέπει να μείνει ανενεργό. Θα πρέπει όλα να ενεργοποιηθούν ακριβώς γιατί είναι ένα λεπτό δημοκρατικό ζήτημα» συμπλήρωσε ο κ. Κελέτσης.

Πηγή: ertnews.gr