Τραγική ειρωνεία ο σημερινός αγώνας στο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά

Μια τραγική ειρωνεία επιφύλασσε η σημερινή ημέρα για την Πολίχνη, όπου το πρωί έγινε γνωστός ο θάνατος του δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, από σπάνια μορφή καρκίνου.

Η αθλητική κοινωνία ετοιμαζόταν να γιορτάσει την επιστροφή του τοπικού Πήγασου στη βόλεϊ λιγκ, μετά από 11 χρόνια. Το απόγευμα, στις 17:00 ο Πήγασος υποδέχεται τον Αριστοτέλη Σκύδρας στον πρώτο αγώνα της ημέρας. Η σεζόν ξεκινά με το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», στη μνήμη του παλαίμαχου άσου, που στις 4 Ιανουαρίου πέθανε από ανεύρυσμα σε ηλικία 43 ετών και που είχε χαρακτηριστεί σύμβολο για το ελληνικό βόλεϊ.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Πολίχνης, που από το 2010 φέρει το όνομα «Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης» και πέθανε επίσης στα 43 του χρόνια.

Ήδη, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο ΔΑΚ. «Στο γήπεδο που έχει το όνομά σου θα σε θυμόμαστε για πάντα», γράφει σε ένα μεγάλο πανό που έχουν κρεμάσει στο φιλέ του βόλεϊ και έχει τη φωτογραφία του ολυμπιονίκη με το δάφνινο στεφάνι στο κεφάλι και την ελληνική σημαία.

«Σε αυτό το γήπεδο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα γίνουν οι αγώνες που είναι στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Καταλαβαίνετε την τραγική ειρωνεία της σημερινής ημέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την ειρωνεία επισήμανε και ο Γιώργος Διωνάς, πρόεδρος του Σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ, που δήλωσε: «Σε αυτό το γήπεδο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα γίνουν οι αγώνες που είναι στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Καταλαβαίνετε την τραγική ειρωνεία της σημερινής ημέρας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr