Σάλιακας: “Υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Ραπίντ Βιέννης”

Ο αμυντικός της Ζανκτ Πάουλι, Μανώλης Σάλιακας, φιλοξενήθηκε στο Show Must Go On και μίλησε για την παρουσία του στη Γερμανία, το ενδιαφέρον που υπήρξε το καλοκαίρι όταν έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα από Ολυμπιακό και Ραπίντ Βιέννης αλλά και την Εθνική ομάδα.

Για τις πρώτες μέρες στη νέα του ομάδα:

“Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή, ο προπονητής ζητούσε αρκετό πρέσινγκ. Οι ομάδες δεν κλείνονται στην άμυνα τους για αυτό και υπάρχουν τα μεγάλα σκορ. Είναι ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο”.


if (agora && pameStoiximaPgs){
agora.remove();
}

Για το αν έχει μετανιώσει για την επιλογή του:

“Σε καμία περίπτωση, είμαι ευχαριστημένος εδώ πέρα και εύχομαι να πάω ακόμα ψηλότερα”.

Για ποια ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του το καλοκαίρι αν δεν πήγαινε στην Ζανκτ Πάουλι:

“Είχαμε συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί, η Ραπίντ Βιέννης είχε δείξει ενδιαφέρον. Για τα άλλα που έγραφαν στην Ελλάδα δεν ήξερα κάτι προσωπικά”.


Για το αν ήθελε μόνο εξωτερικό:

“Από την πρώτη στιγμή ήθελα να φύγω. Να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου στο εξωτερικό και να δω πως είναι τα πράγματα και αισθάνομαι δικαιωμένος”.

Για το Ζανκτ Πάουλι – Αμβούργο:

“Είναι ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες το θέλουν. Πριν το ματς μας περίμεναν χιλιάδες οπαδοί στο ξενοδοχείο και το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Μου αρέσει που υπάρχουν στο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων σε αντίθεση με την Ελλάδα. Μπήκαμε καλά στο ντέρμπι, δέχτηκαν μια κόκκινη κάρτα και έτσι έγινε ευκολότερο το έργο μας”.

Για την Εθνική Ελλάδας και αν περίμενε περισσότερες κλήσεις:

“Είναι θέμα του προπονητή δεν μπορώ να επέμβω. Θεωρώ πως θα μπορούσα να είμαι στις κλήσεις. Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και όταν με χρειαστεί θα είμαι εδω”.

Πηγή: sport24.gr