Το Μουντιάλ του Κατάρ (20/11-18/12) θα είναι η τελευταία κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, με την συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι. Ο «ψύλλος» έχει ανακοινώσει ότι δεν θα ξαναπαίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεδομένου ότι είναι 35 ετών, ενώ έχει ήδη αγωνισθεί και στις προηγούμενες τέσσερις διοργανώσεις.

Οσον αφορά σε συλλογικό επίπεδο, ο διάσημος Αργεντινός, έχει την δυνατότητα να ανανεώσει για ακόμη μία χρονιά το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα με τις ισχύουσες απολαβές, δηλαδή περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, σε ετήσια βάση.

Ωστόσο, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών, δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Κληθείς να απαντήσει σχετικά, ο Μέσι, σχολίασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «DirectTV»: «Μερικές φορές θα ήθελα να είμαι 25 ετών και να έχω ξανά μπροστά μου ολόκληρη την καριέρα μου. Θα εξαρτηθεί από το πώς νιώθω προσωπικά και ειδικά σωματικά.

Μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί σε επίπεδο καριέρας.

Έχω ήδη την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στα 35 μου. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής, νιώθω πολύ καλά σωματικά, καλύτερα από πέρυσι. Ψυχικά και σωματικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ