in

Μία πεινασμένη σκυλίτσα αρνείται να σωθεί μόνη της και καθοδηγεί τους διασώστες της στη φίλη της (Εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ)

Το αληθινό νόημα της πίστης και της φιλίας φανερώνεται στην ιστορία ενός αδέσποτου σκύλου.Ένας αδέσποτος σκύλος αρνείται να αφήσει τον φίλο του, διδάσκοντάς μας το πραγματικό νόημα της φιλίας.

 

Δεν γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι την αληθινή έννοια της λέξης πίστης. Αλλά τα σκυλιά, ναι, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τόσο ισχυρούς, ειλικρινείς και ιδιαίτερους δεσμούς με εμάς τους ανθρώπους, που διαρκούν μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής τους.

Τα σκυλιά είναι πραγματικά πιστά πλάσματα , όχι μόνο με τους ανθρώπους αλλά και με τα άλλα σκυλιά, με τα οποία δημιουργούν πολύ ισχυρούς δεσμούς φιλίας, που διαρκούν για μια ζωή.

Μια διαφορετική διάσωση στο Sidewalk Specials, συγκίνησε βαθιά τους διασώστες, όταν είδαν για άλλη μια φορά την τεράστια καρδιά αυτού του ζώου.

Το φιλοζωικό ίδρυμα της περιοχής δέχτηκε μια κλήση για ένα σκυλί που είχε εγκαταλειφθεί στις αποβάθρες και το οποίο ονόμασαν Puerto. Όταν έφτασαν εκεί συνειδητοποίησαν ότι ήταν σε άθλια κατάσταση και χρειαζόταν επειγόντως κάποια ευγενική ψυχή που θα μπορούσε να του δώσει ένα νέο σπίτι και να το βοηθήσει να ανακάμψει.

Λίγο μετά όμως, το ίδρυμα έλαβε μια νέα κλήση και κατάλαβαν ότι είχαν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους.

Εν τω μεταξύ, τον Πουέρτο κατάφερε να τον πάρει κάποιος και τώρα ζει ευτυχισμένος σε ένα αγρόκτημα.

Στο ίδιο μέρος όμως, κάποιος είχε εγκαταλείψει μία σκυλίτσα. Πήγαν εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και τη βρήκαν τόσο φοβισμένη που δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει. Η σκυλίτσα φαινόταν πεινασμένη και τρομοκρατημένη , αλλά όταν κατάλαβε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί για να τον βοηθήσουν, αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο .

«Θέλαμε να την πάρουμε από εκεί, αλλά φαινόταν να θέλει να μας δείξει κάτι. Δεν ήθελε να φύγει χωρίς τη φίλη της .

Όποτε οι διασώστες πλησίαζαν την σκυλίτσα, αυτή τους οδηγούσε όλο και πιο μακριά, μέχρι που έφτασαν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου όπου υπήρχε ένας άλλος σκύλος . Είχε μία φίλη που ήταν τόσο πεινασμένη και τρομοκρατημένη όσο και αυτή . Οι διασώστες ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να τιε αφήσουν εκεί.

“Τα σκυλιά ήταν παγωμένα από το κρύο, ήταν άρρωστα ενώ παράλληλα πλησίαζε μια μεγάλη καταιγίδα σύμφωνα με τα προγνωστικά.”

Ο πρώτος σκύλος που διασώθηκε στο λιμάνι ήταν πολύ τυχερός και πολλοί είχαν προσφερθεί να τον βοηθήσουν, έτσι άρχισαν να έρχονται σε επαφή με όλους αυτούς τους ανθρώπους, σε μια  προσπάθεια να σώσουν τη ζωή αυτών των δύο φοβισμένων μικρών σκύλων.

Το ίδρυμα δεν είχε τους πόρους για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που χρειάζονταν για τα σκυλιά.και περίμενε ένα αληθινό θαύμα, καθώς πολύ μικρή προθεσμία για την υιοθέσία τους και κινδύνευαν με ευθανασία. Τ

ότε, μια φιλόζωη ψυχή αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του και τιςς ονόμασε Hope (Ελπίδα) και Grace (Χάρις).

Τα δύο σκυλιά υιοθετήθηκαν μαζί αφού ήταν πολύ δεμένα και δεν άφηνε το ένα το άλλο.

Αφού έμειναν σε ανάδοχα σπίτια για λίγο, αυτά τα χαριτωμένα σκυλιά καταφέρνουν να υιοθετηθούν και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας όπου δεν θα έχουν ποτέ έλλειψη φαγητού και αγάπης ξανά.

«Η Grace λατρεύει να παίζει. Το μάσημα των παπούτσιών είναι το αγαπημένο της παιχνίδι. Η Hope είναι πιο ήρεμη και λατρεύει να χαϊδεύεται. Τώρα είναι και οι δύο μέλη μιας μεγάλης οικογένειας ».

Αυτά τα χαριτωμένα μικρά σκυλιά έδειξαν ότι δεν ήταν πρόθυμα να εγκαταλείψουν τον φίλο τους ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή.

  Zanjeer: Ο σκύλος που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους

  What do you think?

  21 points
  Upvote Downvote
  Newbie

  Written by DogWay

  Συντάκτης Περιεχομένου

  Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Loading…

  0

  Διέσωσαν σκελετωμένο πρώην δεσποζόμενο που όλοι αγνοούσαν, είχε σημάδια στον λαιμό από αλυσίδα

  Στο «στόχαστρο» ποιμενικοί σκύλοι, λύκος και αλεπού