in ,

AngryAngry

Ανάγκασαν γουρουνάκι να κάνει bungee jumping για τον εορτασμό εγκαινίων θεματικού πάρκου (Εικόνες -ΒΙΝΤΕΟ)

Το γουρουνάκι της φωτογραφίας είναι υποχρεωμένο να κάνει bungee jumping για την διαφημιστική καμπάνια, ενός νέου θεματικού πάρκου. Με αυτό το δέλεαρ οι διοργανωτές θέλησαν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.

 

Μεγάλη αγανάκτηση δημιούργησε σε εκατομμύρια ανθρώπους βλέποντας ένα γουρουνάκι να διεξάγει τη δραστηριότητα γνωστή ως bungee jumping , ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή ήταν για το ζώο.

Το γεγονός συνέβη στις 18 Ιανουαρίου, στην πόλη Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας, στο νέο θεματικό πάρκο Meixin Red Wine Town . Ενώ η  εκδήλωση ονομάστηκε “Golden Bug Jumping” και πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου θεματικού πάρκου.

 

Στις εικόνες μπορούμε να δούμε πώς ο χοίρος των 70 κιλών μεταφέρεται σε πλατφόρμα ύψους περίπου 70 μέτρων. Του τοποθετούν έναν μπλε ιμάντα για να τον δέσουν και το ρίχνουν στο κενό.

 

Το ζώο ακούγετε να να ουρλιάζει καθ όλη την πτώση. Καθώς αναπηδούσε, ο χοίρος κραύγαζε συνεχώς, επιδεικνύοντας τον φόβο και την απελπισία που αισθάνθηκε.

Δυστυχώς οι θεατές που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα γελούσαν επικροτώντας την ιδέα αυτή.

 

Ένας εκπρόσωπος του θεματικού πάρκου ενημέρωσε την εφημερίδα South China Morning Post , ότι με τρόπο αυτό θέλησαν να τιμήσουν την έναρξη λειτουργίας του νέου αξιοθέατου και πραγματοποιήθηκε για λόγους ψυχαγωγικούς.

Το περιστατικό επαναλήφθηκε και ο οργανισμός προστασίας ζώων PETA μίλησε και χαρακτήρισε την πράξη ως περίπτωση κακοποίησης ζώου.

Ένας χρήστης των κοινωνικών δικτύων σχολίασε: Δεν βλέπω τίποτα αστείο σε αυτό, γιατί οι άνθρωποι γελούσαν; Ακριβώς επειδή το ζώο δεν μπορεί να εκφράσει σαν εμάς τον φόβο του, δεν σημαίνει ότι δεν φοβάται.”

Ένα άλμα bungee είναι μια τρομακτική εμπειρία ακόμη και για έναν άνθρωπο. Απλώς φανταστείτε τον απόλυτο τρόμο που έζησε αυτό το ζώο.

 

Παρά όλες τις επικρίσεις και τις καταγγελίες που έλαβε το πάρκο, δεν υπήρξαν κυρώσεις γι ‘αυτούς, δεδομένου ότι στη χώρα αυτή δεν υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει την κατάχρηση και κακομεταχείριση των ζώων.

“Οι χοίροι βιώνουν τον πόνο και το φόβο, όπως και εμείς, και αυτό το είδος αηδιαστικού κόλπου δημοσίων σχέσεων είναι παράνομο. Το θεματικό πάρκο αξίζει κάθε κατάκριση που δέχεται στο διαδίκτυο και κάθε θυμωμένη δήλωση από το κινέζικο κοινό. Ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί και να απαιτήσει την χάραξης πολιτικής της Κίνας εφαρμόζοντας αμέσα ένα νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων ».

Μετά το πλήθος παραπόνων και επικρίσεων, οι διαχειριστές του πάρκου εξέδωσαν μια δήλωση όπου ζήτησαν συγγνώμη και βεβαίωσαν ότι βελτίωσαν τις διαφημιστικές πρακτικές του πάρκου.

Δυστυχώς, μετά την την κακοποίηση που υπέστει  ο χοίρος, μεταφέρθηκε σε σφαγείο.

 

Δείτε το Βίντεο:

  Βερολίνο: "Με ασαφείς τοποθετήσεις" - Καλεί Ελλάδα και Τουρκία να επιλύσουν τα "ανοιχτά ζητήματα"

  What do you think?

  20 points
  Upvote Downvote
  Newbie

  Written by DogWay

  Συντάκτης Περιεχομένου

  Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Loading…

  0

  Ο σκύλος περιμένει σε ένα εστιατόριο “φωνάζοντας με τη σιωπή του” ότι πεινάει. Αξίζει λίγη ανθρωπιά! (Εικόνες)

  Υποκρίνονταν ότι αγαπούσαν τα σκυλιά και υιοθετούσαν κουτάβια για να ταΐσουν τα φίδια τους