in

CuteCute

Διέκοψαν τις διακοπές τους για να σώσουν ένα τραυματισμένο σκυλάκι. Γύρισαν σπίτι με μια νέα ζωή (Εικόνες)

Η Simba ήταν «μόνο δέρμα και οστά» και είχε ένα σπασμένο πόδι. Οι νέοι κηδεμόνες της κατάφεραν να βοηθήσουν τη μικρή, χάρη στις γενναιόδωρες δωρεές ξένων και γνωστών.

 

Σχεδιάζοντας τις διακοπές μας συνήθως στοχεύουμε να βρούμε στιγμές ηρεμίας σε συνδυασμό με την διασκέδαση και την περιπέτεια. και έτσι επιστρέφουμε στο σπίτι με νέες ιστορίες που τις μοιραζόμαστε με την οιογένειά μας και τους φίλους μας.

Σπάνια όμως, μπορεί κάποιος να παραμερήσει τα σχέδιά του για χαλάρωση και διασκέδαση και να ασχοληθεί με τη φροντίδα ενός τραυματισμένου ζώου. Αυτό είναι κάτι που σε κάποιους ανθρώπους τρέφει την ψυχή τους, παρ’ όλο που δεν συμβαδίζει με την ανάπαυση στον ήλιο κάποιας παραλίας.

Αυτή την στάση κράτησε η Georgia Harding και ο φίλος της, Sam Blackburn πό το Λίβερπουλ της Αγγλίας. Πήγαν διακοπές σε νησί των Μπαρμπάντος. Και ενώ αυτό που περίμεναν ήταν να έχουν όμορφες στιγμές με τη συντροφιά, ο ένας του άλλου, κατέληξαν να να μεγαλώσουν την οικογένειάς τους.

Το να επισκεφθούν το νησί μαζί ήταν κάτι που είχαν προγραμματίσει πριν από χρόνια. Κάθε δραστηριότητα είχε επιλεγεί με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, όταν η Georgia παρατήρησε ένα μικρό σκυλάκι που έτρεμε από φόβο στην άκρη του δρόμου και δεν άντεχε να μην σταματήσει και να του προσφέρει την βοήθεια της.

Φαινόταν υποσιτισμένο. Η γούνα του ήταν βρώμικη και δεν μπορούσε να κινηθεί χωρίς να ουρλιάζει στον πόνο. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να το βάλει στο αυτοκίνητο και να το πάει στο σπίτι όπου έμεναν.

Η μεταφορά του σκύλου δεν ήταν εύκολη, ούτε και φθηνή. Και παρ’ όλο τις πρώτες δυσκολίες μετακίνησης Όλα έγιναν χειρότερα όταν επέστρεψαν στο Λίβερπουλ και άρχισαν να ακολουθούν τις ιατρικές θεραπείες του Simba.

Ενημερώθηκαν από τον γιατρό ότι εκτός από τη σίτιση και τον ορό, τα αντιβιοτικά και την στείρωση, ο Simba θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για το σπασμένο πόδι του. Οι λογαριασμοί είχαν ήδη φτάσει σε αρκετές χιλιάδες λίρες. Το ζευγάρι έπρεπε να καταφύγει στη δημιουργία ενός μιας καμπάνιας δωρεών όπου ανέφεραν την ιστορία του κουταβιού, ελπίζοντας να λάβουν λίγη βοήθεια.

Σε μερικές ημέρες, η ιστορία είχε ταξιδέψει στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας χρήματα και συνεισφορές από πλήθος κόσμου:

«Χρειαζόμαστε μια δεύτερη γνώμη επειδή οι κτηνίατροι λένε ότι μια επέμβαση θα μπορούσε να γιατρέψει το μικρό του πόδι, αλλά θα κόστιζε πολλά χρήματα. Είμαστε αρκετά ταραγμένοι, γιατί το να τον φέρουμε σπίτι κόστισε ήδη πολλά χρήματα. Έχουμε μόνο μία ευκαιρία για να το κάνουμε σωστά και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε ήρεμοι αν δεν τα καταφέρουμε. “

Μια ιστορία που σίγουρα θα έχει ένα χαρούμενο τέλος.

  Σκύλος έπεσε στις γραμμές του τρένου για να σώσει τον κηδεμόνα του! (εικόνες)

  What do you think?

  20 points
  Upvote Downvote
  Newbie

  Written by DogWay

  Συντάκτης Περιεχομένου

  Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Loading…

  0

  Αίτημα βουλευτή της κυβέρνησης να μετατραπεί σε κακούργημα η κακοποίηση ζώων

  Συγκλονίζει ο κηδεμόνας του σκύλου που υπέστη την κτηνώδη κακοποίηση από τον καθηγητή στην Νίκαια (ΒΙΝΤΕΟ)