in

LoveLove

Αδέσποτος σκύλος διέσωσε τραυματία στην ερημιά κρατώντας τον ζεστό και καλώντας την αστυνομία (Εικόνες)

Ένα θαυμάσιο περιστατικό συνέβη στη Ρουμανία όταν ένας αδέσποτος σκύλος έσωσε τη ζωή ενός ποδηλάτη που τραυματίστηκε μέσα στα βουνά.

 

Ένας 40χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στα Semenic Όρη, στη Δυτική Ρουμανία, έλαβε μια απροσδόκητη βοήθεια. Ένα αδέσποτο σκυλί τον κράτησε ζεστό έως ότου έφτασαν οι διασώστες για να τον σώσουν.

Οι διασώστες που πήγαν να σώσουν τον άνδρα εντυπωσιάστηκαν με τη χειρονομία του σκύλου και δημοσίευσαν την ιστορία στο Facebook.

Μετά το ατύχημα, ο 40χρονος ποδηλάτης, ήλπιζε ότι ο Θεός θα του στείλει τη βοήθεια ενός ανθρώπου για να σώσει τη ζωή του.

Ο ποδηλάτης έμεινε όλη τη νύχτα στη μέση του πουθενά με τρομερούς πόνους, αλλά δεν σταμάτησε να ελπίζει ότι κάποιος θα να τον βρει παρά το γεγονός ότι το μέρος που συνέβει το ατύχημα είχε πολύ δύσκολη πρόσβαση.

Μετά όμως την πρώτη νύχτα αγωνίας, εμφανίστηκε ένας αδέσποτος σκύλος.

(Φωτογραφία: Αναπαραγωγή- Jandarmeria Caras Severin / Προσωπικό αρχείο

Το απίθανο είναι ότι ο σκύλος αφού του έκανε παρέα και τον κράτησε ζεστό, έτρεξε για βοήθεια. Γνωρίζοντας την περιοχή πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Εκεί μόλις είδε τους αστυνομικούς εκδήλωσε μεγάλη ανησυχία κάνοντας τους να συνειδητοποιήσουν ότι πραγματικά, κάτι συμβαίνει. Έτσι τον ακολούθησαν. Το σκυλάκι τους πήγε κατευθείαν στο μέρος όπου ήταν ο άντρας. Τον βρήκαν αδύναμο και πολύ καταπονημένο.

«Ο σκύλος δεν έφυγε από το πλευρό του και παρέμεινε δίπλα του κρατόντας τον ζεστό μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο»

Δεν είναι γνωστό εάν ο σκύλος ζούσε στα βουνά ή είχε εγκαταλειφθεί εκεί. Όμως η συμπόνια του προς έναν ξένο που έχει ανάγκη, συγκλόνισε τις καρδιές όλων.

Οι διασώστες δήλωσαν  : «Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου δίνει μάθημα ανθρωπιάς».

Ο τραυματισμένος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά δεν ήταν ο μόνος που διασώθηκε από αυτή τη δοκιμασία.

Οι διασώστες έδωσαν το ηρωικό σκυλάκι στο καταφύγιο, δίνοντάς του και το όνομα που το έκανε γνωστό ως Σωτήρα σκύλο. Οι άνθρωποι του καταφυγίου λοιπόν διέδωσαν την ιστορία του Σωτήρα και μέσα σε λίγες μέρες, βρέθηκε η οικογένεια που θέλησε να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει στέγη και πολύ αγάπη.

Ο άνθρωπος που υπέστη το ατύχημα επέστρεψε στη χώρα καταγωγής του στις ΗΠΑ με ένα τεράστιο αίσθημα ευγνωμοσύνης για το μικρό ζώο που του έσωσε τη ζωή.

  Μία μεταφορά του Paulo Coelho σχετικά με την εγκατάλειψη "φίλων" ... ακόμα και την ύστατη στιγμή

  What do you think?

  20 points
  Upvote Downvote
  Newbie

  Written by DogWay

  Συντάκτης Περιεχομένου

  Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Loading…

  0

  Είδε τον αδέσποτο σκυλάκο και σκόπιμα πέρασε από πάνω του με το αγροτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

  Σκύλος πήδηξε στο κενό αφού τον παράτησαν στο μπαλκόνι χωρίς νερό στον καυτό ήλιο (Εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ)