in

Ένα 12χρονο αγόρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει σε καταφύγιο το κουτάβι του για να το σώσει από τον σκληρό πατέρα του

Σε έναν τέλειο κόσμο κάθε σκύλος θα περάσει όλη τη ζωή του με τους αγαπημένους του ιδιοκτήτες, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό πάντοτε. Πολλά κατοικίδια ζώα παραδίδονται στα καταφύγια από τους ιδιοκτήτες τους, αφήνοντάς τα να βρουν ένα νέο σπίτι.

Ενώ μερικοί άνθρωποι αφήνουν τα κατοικίδια ζώα τους χωρίς καρδιά και για εγωιστικούς λόγους, μερικές φορές οι ιδιοκτήτες δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να εγκαταλείψουν τα κατοικίδια ζώα τους , παρόλο που πονάει η καρδιά τους, επειδή είναι ο καλύτερος φίλος για αυτούς.

Αλλά μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία – μια ιστορία μιας δύσκολης επιλογής ενός 12χρονου αγοριού.

Xollin καταφύγιο ζώων στο Μεξικό πήρε μια απροσδόκητη παράδοση στις 13 Φεβρουαρίου όταν ένα κιβώτιο αφέθηκε έξω από την πόρτα τους. Το άνοιξαν και ανακάλυψαν ότι κάποιος τους είχε αφήσει ένα μικρό κουτάβι.

Δεν είναι πολύ ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να αφήνουν τα κατοικίδια ζώα τους στην πόρτα των καταφυγίων κρυφά και χωρίς ειδοποίηση, αλλά αυτό που ξεχώρισε σε αυτήν την ιστορία ήταν το γεγονός ότι ο σκύλος ήρθε με ένα χειρόγραφο σημείωμα και ένα παιχνίδι σκύλου.

Το καταφύγιο διάβασε το σημείωμα και ανακάλυψε την πονεμένη αλήθεια. Το κουτάβι εγκαταλείφθηκε από τον 12χρονο ιδιοκτήτη του, για να το προστατεύσει από τον πατέρα.

“Το όνομα μου είναι Andres και είμαι 12 ετών” , αναφέρει το σημείωμα. “Η μητέρα μου και εγώ αποφασίσαμε να αφήσουμε το σκυλί στα χέρια σας χωρίς να γνωρίζει ο πατέρας μου γι ‘αυτό, γιατί ήθελε να το πουλήσει… Το χτυπούσε και το κλώτσαγε», εξηγεί ο Andres. “Μια φορά το κλώτσησε τόσο σκληρά, που έσπασε την ουρά του. Ελπίζω ότι μπορείτε να το βοηθήσετε και να το φροντίσετε. Έστειλα και το παιχνίδι του… έτσι δεν θα με ξεχάσει”.

Είναι μια υπενθύμιση για το πόσο σκληροί είναι οι άνθρωποι στα αθώα μάτια ενός παιδιού που στην συγκεκριμένη περίπτωση το αγόρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον φίλο που αγαπούσε τόσο πολύ.

Το καταφύγιο πήρε το κουτάβι και τον ονόμασε Rene. Αφού δημοσίευσαν την ιστορία στο Facebook έλαβαν εκατοντάδες αιτήσεις, αλλά τόνισαν ότι ο σκύλος θα χρειαζόταν για λίγο καιρό ιατρική περίθαλψη προτού να μπορέσει να δωθεί για υιοθεσία.

Λόγω της κακοποίησης που υπέστει, η ουρά του Rene έσπασε και χρειάστηκε να αποθεραπευτεί και να εμβολιαστεί.

Όμως, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος για τον Rene, φαίνεται θα βρει ένα καλό σπίτι πολύ γρήγορα. Είναι τραγικό το γεγονός, ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στον Αντρέ, αλλά το αγόρι πήρε μια πολύ σωστή, δύσκολη αλλά ώριμη απόφαση, εξασφαλίζοντας έτσι ότι το κουτάβι του θα έχει μια καλύτερη ζωή.

Είναι μια πραγματικά ιστορία καρδιάς, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό το σκυλί θα βρει σύντομα ένα καλό σπίτι. Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

  Αυτός ο 20χρονος φοιτητής λατρεύει τόσο πολύ τον σκύλο του που τον παίρνει Κρυφά μαζί του στο πανεπιστήμιο!

  What do you think?

  21 points
  Upvote Downvote
  Newbie

  Written by DogWay

  Συντάκτης Περιεχομένου

  Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Loading…

  0

  Ημαθία: Διεσώθει κουτάβι που ασυνείδητος προσπάθησε να πνίξει σε αγωγό νερού (Εικόνες)

  Δ. Αθηναίων: Δημιούργησε ιστοσελίδα για τους αδέσποτους σκύλους & γάτες της πόλης – “Βρες ένα φίλο”