News :
Home / DogMag / DogPaper / Pit bull απειλείται με ευθανασία επειδή έσωσε 9χρονο αγοράκι που το έπνιγε η ψυχοπαθής μητέρα του στο ποτάμι!

Pit bull απειλείται με ευθανασία επειδή έσωσε 9χρονο αγοράκι που το έπνιγε η ψυχοπαθής μητέρα του στο ποτάμι!

Ο Buddy ένα ημίαιμο Pit bull από το Murray River, της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, απειλείται με ευθανασία επειδή στην προσπάθεια του να σώσει ένα παιδί από τα χέρια της μητέρας που το έπνιγε, τους δάγκωσε!

Η τραγική ιστορία που εξελίσσεται στο Murray River από την Πέμπτη το βράδυ έχει σοκάρει την μικρή κοινωνία της περιοχής. Μία ψυχοπαθής μητέρα που είχε αποφυλακιστεί με αναστολή μόλις τον προηγούμενο μήνα, άρπαξε τα 2 της αγοράκια, 5 και 9 ετών, από τους γονείς της που είχαν επιφορτιστεί με την επιμέλειά τους επί 18 μήνες.

87fa73d436606b233e3d02edd41d24f0

Οι γονείς της 27χρονης, που είχαν οι ίδιοι ζητήσει την κράτηση της σε σωφρονιστικό κατάστημα και επανειλημμένα είχαν ειδοποιήσει για την επικίνδυνη ψυχοσύνθεσή της, κάλεσαν την αστυνομία, αλλά μεχρι να εντοπιστεί ήταν ήδη αργά.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν αποκαλύπτονται για νομικούς λόγους από την αστυνομία, είχε μεταφέρει τα δύο αγοράκια στο ποτάμι Murray και έπνιγε με τα χέρια της τον μεγάλο της γιο, 9 ετών, υποχρεώνοντας τον μικρό της γιο 5 ετών, που έκλαιγε και ούρλιαζε, να παρακολουθεί από την όχθη!

7fd655ba8abc2baf43aeac826f828b35

Το αγόρι κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια της παρανοϊκής του μητέρας, την ώρα που ένα ημίαιμο pit bull, ο Buddy επενέβαινε για το σώσει. Ο Buddy στην προσπάθεια του να τραβήξει το αγόρι στο πάνω μέρος της όχθης, σε ασφαλές έδαφος, του κατάφερε σοβαρά τραύματα με τα δόντια του, πριν ορμήξει στην μητέρα του, επειδή εκείνη τη στιγμή είχε αρπάξει τον 5χρονο και τον έπνιγε!

Ο Buddy δάγκωσε την γυναίκα, αλλά για το μικρό πεντάχρονο αγοράκι ήταν ήδη αργά. Το ρέμα του ποταμού τον είχε παρασύρει και μετά από 36 φρικιαστικές ώρες αγωνίας και έρευνας στο ποτάμι, ανακαλύφθηκε η σορός του λίγα μέτρα παρακάτω, αργά το πρωί του Σαββάτου. Το 9χρονο αγόρι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για τα τραύματα του.

f40cde9d1e9c085e38de076a8a39a797-1

Ο Buddy δεν άργησε να θεωρηθεί ήρωας από την τοπική κοινωνία του Murray River, γιατί χωρίς την επέμβασή του, θα υπήρχαν δύο θύματα αντί ενός, καθώς η γυναίκα ήταν αποφασισμένη να πνίξει και τα δύο της παιδιά, όπως είχε αποκαλύψει το προηγούμενο βράδυ σε μία φίλη της, η οποία δεν την πήρε στα σοβαρά

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης όμως δεν είχε την ίδια άποψη με τους πολίτες! Οι αυστηροί νόμοι της Αυστραλίας για την επιθετικότητα των ζώων, υπαγορεύουν πως όταν ένα ζώο δαγκώσει έναν άνθρωπο, θεωρείται επικίνδυνο και αποφασίζεται η τύχη του, από την αστυνομία ζώων ASPCA. Τις περισσότερες φορές αυτό σημαίνει ευθανασία! Δυστυχώς ούτε εδώ έκαναν εξαίρεση!

58ba90eeac272

Η οικογένεια σαστισμένη από την τροπή των γεγονότων, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως είναι δυνατόν αντί για ήρωας, να θεωρείται ο σκύλος του επιθετικός, ξεκίνησε συλλογή υπογραφών σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για να πείσει το συμβούλιο να τους επιστρέψει τον Buddy, ο οποίος αν εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου θα πρέπει να θανατωθεί.

Από εχθές το Gopetition – Help save Buddy, δεν έχει σταματήσει να συγκεντρώνει υπογραφές από όλη την χώρα, που παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις. Η σελίδα του δημοτικού συμβουλίου του Murray River στο facebook, αρχίζει να γεμίζει με σχόλια που τους λένε πως θα έπρεπε να ντρέπονται για την απόφασή τους.

94ea5ad92ab274241ac33e82705e9727

Ας ελπίσουμε σε αυτήν την περίπτωση να πρυτανεύσει η λογική και να εξεταστεί γρήγορα η επιστραφή στο σπίτι και την οικογένειά του.

Δείτε το video:

Πηγή: mediafree.gr

About DogWay

Δείτε επίσης:

Αδιανόητο! Βρέφος περπάτησε λίγα λεπτά μετά την γέννα (pic-video)

Αυτή η ιστορία δεν έχει ξαναειπωθεί, εκτός ίσως στην μυθολογία! Βρέφος περπάτησε με την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *