News :
Home / DogMag / DogPaper / Φρίκη τα τελευταία 24ωρα: Με φόλες σκότωσαν σκυλάκια στη Δημητσάνα- Τουρίστας έχασε τον σκύλο του σε δύο λεπτά – Ετοιμάζονται μηνύσεις! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φρίκη τα τελευταία 24ωρα: Με φόλες σκότωσαν σκυλάκια στη Δημητσάνα- Τουρίστας έχασε τον σκύλο του σε δύο λεπτά – Ετοιμάζονται μηνύσεις! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα δύο τελευταία 24ωρα το ιστορικό χωριό Δημητσάνα στην ορεινή Γορτυνία έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο σκύλων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο συνεργάτης μας Φίλιππος Γεωργίου  επικοινώνησε συγκλονισμένος με το DogWay.gr λέγοντας: Νιώθω αποντροπιασμό και φρίκη! Πριν από λίγο βρέθηκα στην Δημητσάνα για να γευματίσουμε με την παρέα μου. Την ώρα που περιμέναμε να μας σερβίρουν βλέπουμε έξω από την τζαμαρία της ταβέρνας να καταφθάνει ένα βαν με μια οικογένεια τουριστών και τον σκύλο τους (γεμάτη η ορεινή Γορτυνία με ταξιδιώτες του εξωτερικού όλο τον χρόνο). Και ενώ οι άνθρωποι βγήκαν να ξεπιαστούν ή να χαρούν της ομορφιές του χωριού, σε λιγότερο από 2 λεπτά από την στιγμή που βγήκαν από το βαν ο σκύλος τους άρχισε να έχει σπασμούς να και να βγάζει αφρούς, υγρά… Μέσα σε λίγη ώρα μαζεύτηκε ο κόσμος και ένα περιπολικό της αστυνομίας. Βγήκαμε όλοι η παρέα έξω και από ότι μάθαμε τις τελευταίες ημέρες κάποιος ή κάποιοι έχουν ρίξει φόλες στο χωριό και έχουν σκοτώσει πολλά αδέσποτα. Στην ταβέρνα που γυρίσαμε (άντε να βάλεις μπουκιά μετά) ο νεαρός που μας εξυπηρέτησε μας έλεγε “Λες και δεν ξέρουνε ποιος τα κάνει αυτά τα πράγματα” … “σε ένα τέτοιο χωριό αυτά τα σκυλιά κακώς τα λένε αδέσποτα… εμείς τα ταΐζουμε μαζί μεγαλώνουμε τι τους φταίνε τα καημένα;” Φίλοι μου δεν έχω νιώσει χειρότερα στην ζωή μου. Φίλιππος

Στο προφίλ του  “Κέντρου Υγείας Δημητσάνας” γράφτηκε:

«Το “παρ’ ολίγον” και το “μετά” μιας επεισοδιακής βραδιάς με την διάσωση του μικρού μας φίλου που το ανθρώπινο είδος του έδειξε το χειρότερό του πρόσωπο, που αφού τον μετέτρεψε σε ζωντανό σκελετό, τον “κέρασε” απόψε και μια ΦΟΛΑ σε ένα σκοτεινό σοκάκι του χωριού!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δύο άγνωστους φίλους-επισκέπτες και το Νάσο που μας βοήθησαν απόψε!
Λόγω της ημέρας λοιπόν, τον βαφτίσαμε Διονύση…».

Μετά από αυτό το περιστατικό ακόμη ένα ήρθε να προστεθεί με ένα ακόμη σκυλί το οποίο δηλητηρίασαν και δεν μπόρεσαν να σώσουν.

Ένας κάτοικος του χωριού έγραψε:

«Άλλη μια ψυχή έφυγε απόψε το βράδυ ονόματος η (κουρούνα ) της γειτονιάς! Έχει αρχίσει να γίνεται καταραμένος ο τόπος της Δημητσάνας για τα καημένα τα ζωντανά. ..Ας βρεθεί ο ένοχος της φόλας και να του δώσουμε λίγο να δούμε αν θα την αντέξει!»

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δημητσάνας έγραψαν:

“Δυστυχώς δύσκολη η αποψινή μας βραδιά….
Επειδή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλέον το πρωί εκπρόσωπος των εθελοντών θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου και παντός υπευθύνου για τις φόλες οι οποίες έπεσαν στην Δημητσάνα…..
Καλούμε ξανά από εδώ όλους τους συλλόγους της Δημητσάνας και των γύρω περιοχών να συστρατευθούν μαζί μας για ένα κοινό σκοπό δεν είμαστε εγκληματίες όπως πιθανώς θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Καλό ταξίδι φίλοι μας….κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για εσάς…. ελπίζουμε οι δολοφόνοι σας να τιμωρηθούν να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος…”.

Ευχόμαστε να σταματήσει αυτή η απανθρωπιά -Δεν υπάρχουν Αδέσποτα Είναι δικά μας και Εμείς οι Δικοί τους Άνθρωποι.

 

 

About DogWay

Δείτε επίσης:

Αδιανόητο! Βρέφος περπάτησε λίγα λεπτά μετά την γέννα (pic-video)

Αυτή η ιστορία δεν έχει ξαναειπωθεί, εκτός ίσως στην μυθολογία! Βρέφος περπάτησε με την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *