Δευτέρα , Ιούνιος 26 2017
News :
Home / DogMag / Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στο Κορωπί

Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο στο Κορωπί

koropi

Στο Κορωπί λειτουργεί το πρότυπο Φιλοζωικό Κτηνιατρικό μας Κέντρο, όπου νοσηλεύονται αδέσποτοι σκύλοι και γάτες σε ανάγκη που περισυλλέγουμε από δήμους και κοινότητες της Αττικής με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε προγράμματα στειρώσεων, εμβολιασμών και θεραπειών. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε έκτακτα περιστατικά, τραυματισμένα ζώα από τροχαία, δηλητηριασμένα και άρρωστα, που φέρνουν σ’ εμάς μέλη μας ή ζωόφιλοι πολίτες όταν ο δήμος τους δεν εφαρμόζει πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων.

Το κτηνιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό καταβάλλει τεράστιο αγώνα για τη σωματική και ψυχολογική αποκατάσταση των ζώων αυτών και ο στόχος μας είναι μετά την αποθεραπεία τους να βρίσκουν ένα καλό σπίτι όπου θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν.

Στο Κέντρο μας λειτουργούν τα εξής τμήματα: Παθολογικό-Μαιευτικό, Χειρουργικό-ορθοπεδικό, Απεικόνισης (ακτινολογικό, υπερηχογράφημα, ενδοσκόπηση), Μικροβιολογικό, Bιοχημικό, Οδοντιατρικό. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ προσιτές τιμές, τα δε μέλη μας έχουν ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-16:00, Σάββατο 9:00-13:30

Aττική Οδός, Έξοδος Κ1-Τοπικές Οδοί (μία έξοδος πριν από το αεροδρόμιο). Τηλ.: 210 6020202, fax: 210 6021353.

Φιλοζωικό Κτηνιατρικό Κέντρο

About DogWay

Δείτε επίσης:

Η λίστα με τις 25 ΠΙΟ ασφαλείς και υγιεινές μάρκες τροφών για σκύλους – 2,200 σκυλοτροφές : 119 μόνο οι ικανοποιητικές

Δεκάδες πρωτοσέλιδα εφημερίδων κάνουν οι αποσύρσεις προϊόντων και οι μηνύσεις καταναλωτών εναντίον των εταιριών Purina και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *