News :
Home / DogMag / Το σκυλί που Παράτησαν 3 φορές λόγω Κακής Συμπεριφοράς και Κατάφερε να γίνει Σκύλος Θεραπείας!

Το σκυλί που Παράτησαν 3 φορές λόγω Κακής Συμπεριφοράς και Κατάφερε να γίνει Σκύλος Θεραπείας!

Ο Toffee ράτσας  Cardigan Welsh corgi μεγάλωσε σε έναν εκτροφείο και μόλις έφτασε στην κατάλληλη ηλικία υιοθετήθηκε από μία οικογένεια η οποία όμως μέσα σε λίγο καιρό το επέστρεψε. Θεώρησαν πως ήταν πολύ “πεισματάρικο, τρελό και εκτός ελέγχου” . Παρόλα αυτά ο Toffee υιοθετήθηκε άλλες δύο φορές αλλά επιστράφηκε για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Την τρίτη φορά ο Τoffee κατέληξε στο καταφύγιο ζώων  Corgis & Critters Rescue στο Kilgore του Texas. Όλοι οι υπάλληλοι όμως του καταφυγίου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ένα τέτοιο έξυπνο και ήσυχο σκυλί επιστράφηκε ήδη τρεις φορές αφού η συμπεριφορά του απέναντί τους είναι πέρα για πέρα φιλική.

Μέσα σε λίγο καιρό βρέθηκε μία νέα οικογένεια και το υιοθέτησε και αυτή η φορά ήταν η τελευταία.

Η Xin και ο άντρας της που υιοθέτησαν τον Toffee ανακάλυψαν πως όχι μόνο είναι ένα γλυκό και έξυπνο σκυλί αλλά, έχοντας 2 ακόμα σκυλιά και ένα 3ο που πήραν 2 εβδομάδες μετά, ο Toffee είναι τόσο έξυπνος που ουσιαστικά είναι ο αρχηγός της αγέλης και κρατά την ισορροπία ανάμεσα στα υπόλοιπα σκυλιά χωρίς να επιβάλλετε με αγριότητα αλλά με την εξυπνάδα του.  “Είναι το πιο ήρεμο και από τα 4 σκυλιά που έχουμε” είπε η Xin.

Από τις πρώτες ημέρες φάνηκε πως είναι ένα ιδιαίτερα έξυπνος σκύλος, ήρεμος, γεμάτο αυτοπεποίθηση και πολύ καλοσυνάτος. “Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως αυτό το αξιολάτρευτο σκυλί δεν το ήθελε κανείς… μου είναι αδύνατο”.

Λόγω του καταπληκτικού χαρακτήρα του σκύλου, η Xin αποφάσισε με τον άντρα της να τον εκπαιδεύσουν για σκυλί θεραπείας. Και έτσι έγινε!

Ο Toffee με την εξυπνάδα του και την ηρεμία του, επισκέπτεται ανθρώπους με προβλήματα υγείας και τους βοηθά με την αυτοπεποίθηση, την ηρεμία του και την καλοσύνη του, να αναρρώσουν κάνοντας τους παρέα τις δύσκολες ώρες που περνούν.

H Xin και ο άνδρας της δηλώνουν πως είναι πολύ χαρούμενοι που βρέθηκε στον δρόμο τους ο Toffee και προσθέτουν ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον γνωρίσει και να μην θαυμάσει την ηρεμία και καλοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους γύρω του.

credit: The Stumpy Brigade

Για περισσότερες πληροφορίες thedodo

Δείτε επίσης: Καρχαρίας επιτέθηκε σε πoρνοστάρ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και την τραυματίζει σοβαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

! Αυτός ο σκύλος θυσιάστηκε για να σώσει την ομάδα του. Δείτε όμως πώς του το ανταπέδωσαν (Βίντεο)

Κι όμως… οι γάτες «φτιάχνονται» με… Μαγιοβότανο (Catnip) – (+Βίντεο)

Να χαρίσουμε σε όλα τα αδικημένα πλάσματα αυτού του πλανήτη το μεγαλύτερο δώρο! ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Δεν έπαψε ποτέ να ψάχνει την 13χρονη γάτα της που έχασε δυο χρόνια πριν, τότε μια φωνή της είπε να ψάξει μια τελευταία φορά

! «Με βλέπεις στα σκουπίδια γιατί είμαι πεινασμένη όχι γιατί είμαι βρωμιάρα»

! 15 ξεκαρδιστικές γάτες με ανθρώπινες εκφράσεις προσώπου (Eικόνες)

! Η πανέμορφη ιστορία ενός πιανίστα που έσωσε 9 αδέσποτες τραυματισμένες γάτες κι εκείνες έγιναν το πιο πιστό κοινό του!

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *