Κυριακή , Απρίλιος 30 2017
News :
Home / Stories / Το πίτμπουλ δεν έφευγε από το καταφύγιο χωρίς το Τσιουάουα που προστάτευε. Έτσι ο κηδεμόνας υιοθέτησε και τα δύο!

Το πίτμπουλ δεν έφευγε από το καταφύγιο χωρίς το Τσιουάουα που προστάτευε. Έτσι ο κηδεμόνας υιοθέτησε και τα δύο!

Ο Μέριλ, ένα πίτμπουλ 3 ετών και το 8 ετών Τσιουάουα, ο Τάκο, κατέληξαν και τα δυο σε ένα καταφύγιο στην Αυστραλία. Ο Μέριλ όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ήταν πολύ άρρωστος και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να ζήσει.

Η εγχείρηση έγινε και ο Μέριλ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα έπρεπε να μείνει ξαπλωμένος για να αναρρώσει πλήρως και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ποιος του έκανε παρέα όλο αυτό το διάστημα; Ο Τάκο που δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα του!

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου είπαν για τους δυο καλούς φίλους:

«Αυτοί οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλο πιο πολύ από κάθε άλλο ζώο που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Κλαίνε όταν χωρίζουν έστω και για λίγο».
τσιουάουα πίτμπουλ

 

Πρόσφατα κάποιος ευγενικός πατέρας έφτασε στο καταφύγιο ψάχνοντας να βρει ένα σκύλο για να πάει στα παιδιά του. Αμέσως η ματιά του έπεσε στον Μέριλ. Όταν όμως ήρθε η ώρα να τον πάρει μαζί του και να φύγουν, ο Μέριλ δεν έκανε βήμα χωρίς τον αγαπημένο του φίλο. Έτσι ο άντρας αποφάσισε να υιοθετήσει και τους δυο!

Κάπως έτσι κάθονταν οι δυο φίλοι στο αυτοκίνητο μέχρι που έφτασαν στο νέο τους σπιτικό..

τσιουάουα πίτμπουλ

πηγήdinfo.gr

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *