News :
Home / DogMag / DogPaper / Τι ζώδιο είναι το κατοικίδιό σας; Δείτε τις προβλέψεις τους από την Αλεξάνδρα Καρτά

Τι ζώδιο είναι το κατοικίδιό σας; Δείτε τις προβλέψεις τους από την Αλεξάνδρα Καρτά

Και επειδή όλα γεννιούνται και πεθαίνουν κάτω από τον ίδιο Ουρανό, χωρίς σε αυτό το γεγονός εμείς οι άνθρωποι να έχουμε την αποκλειστικότητα, , οι συνοδοιπόροι μας τα ζώα ..έχουν και εκείνα το ζώδιό τους !!!

Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Έχουν τον χαρακτήρα τους, όπου τα διαφοροποιούν από τα άλλα όμοιά τους ζωάκια. Για όλους εμάς λοιπόν που την ζωή μας την δέσαμε με τον ( τον Μπού, τον Αλέξ, την Αγγελίνα, την Μάλα, την Joy, τον Απόλλωνα, την Άρτεμη, την Σάμι, την Μελίνα τον Λουκουμά τον Σπύρο την Πασχαλίτσα, …. ) αυτό το αφιέρωμα θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο για τον μικρό σας φίλο, αρκεί να ξέρετε την Χρονολογία και την ημερομηνία γέννησης του.

ΚΡΙΟΣ [21 Μαρτίου – 20 Απριλίου]

Ο υπερδραστήριος φίλος σας, έχει πολύ αντοχή και μάλλον θα δημιουργεί μεγάλη αίσθηση με την παρουσία του. Αν τον περιορίσετε, τότε μάλλον θα δείτε αντιδράσεις που δεν θα σας πολυαρέσουν. Το καλό είναι ότι, αν από μικρή ηλικία βρίσκεται κοντά σας, τότε θα σέβεται τις επιθυμίες σας, γιατί πάνω από όλα θα αποδειχθεί προστατευτικός για σας και την οικογένεια σας, ιδίως αν είναι σκύλος.

ΤΑΥΡΟΣ [21 Απριλίου – 20 Μαΐου]

Είναι πολύ ήρεμα τα ζώα που ανήκουν σε αυτό το Ζώδιο. Πολύ πιθανόν να έχουν μία τάση για πολυφαγία, γι αυτό μην το μάθετε στις πολλές λιχουδιές. Αν είναι σκύλος, θα αγαπά πολύ τα μέλη της οικογένειας σας και θα δεθεί με όποιον τον φροντίζει περισσότερο. Οι γατούλες είναι λίγο οκνηρές, αλλά υπερβολικά όμορφες και γενικά η ομορφιά είναι προνόμιο για τα ζωάκια που ανήκουν σε αυτό τον αστερισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ [21 Μαΐου – 21 Ιούνιος]

Είναι ίσως από τα πιο επικοινωνιακά ζωάκια. Είτε είναι σκύλος, ή γάτα ή φτερωτός φίλος, θα σας αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο εύκολα μπορεί να μάθει, μέσα από απλές κινήσεις του σώματος σας, χωρίς να του μιλάτε. Διαισθάνεται τα πάντα πριν αυτά να εξελιχτούν, γι αυτό θα τον δείτε ανήσυχο όταν πρόκειται να συμβούν γεγονότα. Τους αρέσουν οι αλλαγές, έτσι πλουτίστε το πρόγραμμα σας με νέα παιχνίδια, που θα αφορούν εσάς τους δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ [22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου]

Τα συναισθηματικά αυτά ζωάκια, θα δεθούν υπερβολικά με εσάς και τα μέλη της οικογένειας σας. Θα ψάχνουν να βρουν τρόπο να σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, για την φροντίδα που τους παρέχετε. Έχουν ευαισθησίες στην πέψη και γι αυτό τον λόγο θα πρέπει η διατροφή τους να είναι σωστή. Δεν είναι επιθετικά προς τους άλλους, τους αρέσει η ηρεμία και το όμορφο περιβάλλον.

ΛΕΩΝ [23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου]

Είναι περήφανα, με έντονη προσωπικότητα και εξαιρετική ομορφιά. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο μιας κατάστασης, γι αυτό το λόγο μην σας φανεί παράξενο που πάντα θέλουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία σε τυχόν άλλα κατοικίδια του σπιτιού. Είναι πιστά και πολύ στοργικά και θα σας προστατέψουν με όποιον τρόπο μπορούν. Θέλουν να σας φροντίζουν, όπως κάνετε και εσείς για κείνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ [24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου]

Είναι αξιαγάπητα και διατηρούν καθαρό … όσο γίνεται τον χώρο τους. Μαθαίνουν εύκολα τους κανόνες που καθορίζουν την ηρεμία στην μεταξύ σας σχέση. Αν νοιώσουν ότι τα έχετε παραμελήσει, θα σας δείξουν το παράπονο τους, με το να καθίσουν για ώρες κρυμμένα και απομονωμένα μέχρι να τα αναζητήσετε. Η υγεία τους βασίζεται περισσότερο σε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ [23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου]

Κοινωνικότατο και πολύ όμορφο αυτό το κατοικίδιο. Θέλει πάντα να βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα ζωάκια και πολύ κόσμο. Του αρέσει να δίνει χαρά με την επικοινωνία του και μαθαίνει εύκολα τους κώδικες που έχετε επιλέξει για την μεταξύ σας επαφή. Η αλλαγές στο περιβάλλον που ζει, μπορεί να του προκαλέσουν πολύ στρες και να το κάνουν να αλλάξει η συμπεριφορά του για ένα διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ [23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου]

Ένα πολύ πιστό κατοικίδιο. Αν είναι σκυλί, θα δείτε να δίνει μάχες ώστε να προστατέψει και να φροντίσει εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η αυτοθυσία είναι πολύ συχνό φαινόμενο όταν έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις που πλησιάζει κίνδυνος. Έχουν μεγάλη διαίσθηση και μπορούν τηλεπαθητικά να επικοινωνούν με τον άνθρωπο που τα φροντίζει σωματικά αλλά και ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ [23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου]

Έχετε επιλέξει να ζήσετε με έναν εραστή των ταξιδιών. Αν η ζωή σας είναι μουντή, εκείνο θα σας την χρωματίσει και θα νιώσετε ότι αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα σας. Η παιχνιδιάρικη φύση του, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα που τυχόν να έχετε. Αν είναι Τοξότης το σκυλάκι σας, θα σας αναγκάσει να κάνετε μαζί του βόλτες και να εξερευνήσετε μικρούς ή μεγάλους … δρόμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ [22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου]

Είναι πανέξυπνα, στοργικά και πιστά. Τα ματάκια τους θα σας φανερώσουν πόσο πολύ σας αγαπούν. Θέλουν να τα επαινείτε για αυτό που κάνουν και να του δείχνετε την αγάπη σας σε τακτά διαστήματα. Αν το αμελήσετε, θα νοιώσει θλίψη, αλλά ποτέ εκείνο δεν θα σας αφήσει. Γίνεται πολύ καλός σύντροφος σε μοναχικά άτομα που έχουν ανάγκη μιας ανιδιοτελούς αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ [21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου]

Αυτός ο μικρός επαναστάτης, έχει μία πολύ ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Θα σας δείχνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αγάπη του… καμιά φορά με αρκετά άγαρμπες κινήσεις. Ιδίως αν είναι σκυλάκι, θα έχει έναν πολύ ανεξάρτητο χαρακτήρα που δεν θα μπορείτε εύκολα να τον μαζέψετε από την πληθωρικότητα που θα εκπέμπει. Αγαπά να βρίσκεται κοντά σε παιδιά και να επικοινωνεί μέσα από παιχνίδια.

ΙΧΘΥΕΣ [20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου]

Αυτό το πλασματάκι έχει πολύ έντονες διαισθητικές κεραίες. Διαισθάνεται τι συμβαίνει στο περιβάλλον του και με τον τρόπο του το δείχνει. Είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο ζωάκι, που τα ματάκια του σας δείχνουν πόσο πολύ σας καταλαβαίνουν. Λατρεύουν τον ύπνο και το χουζούρι και αναζητούν πάντα την ηρεμία. Δεν επιτίθενται σε άλλα ζωάκια, ακόμη και αν είναι πολύ πιο δυνατά και σωματώδη, προστατεύουν τους συγκάτοικους.

About DogWay

Δείτε επίσης:

Αδιανόητο! Βρέφος περπάτησε λίγα λεπτά μετά την γέννα (pic-video)

Αυτή η ιστορία δεν έχει ξαναειπωθεί, εκτός ίσως στην μυθολογία! Βρέφος περπάτησε με την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *