News :
Home / Stories / Σκύλος εμφανίζεται στο νοσοκομείο που η κηδεμόνας του δίνει μάχη με το καρκίνο. Όλοι αναρωτιούνται: Πώς κατάφερε να βρει τον δρόμο; Εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ

Σκύλος εμφανίζεται στο νοσοκομείο που η κηδεμόνας του δίνει μάχη με το καρκίνο. Όλοι αναρωτιούνται: Πώς κατάφερε να βρει τον δρόμο; Εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ

Σύμπτωση η αγάπη;

Πολλοί έχουμε δει τη συγκινητική ιστορία του Χάτσικο, μια αληθινή ιστορία πίστης, αφοσίωσης και αθάνατης αγάπης, που οδήγησε πολλούς ανθρώπους στην απόκτηση ενός σκύλου φυλής Akita.

Αυτή τη φορά μια μικρή  και γλυκύτατη Schnauzerίτσα στη Αϊόβα Αμερικής , πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύετε η ιδιοκτήτρια της τη στιγμή που δίνει τη δική της μάχη με το καρκίνο. Το εντυπωσιακό είναι ότι το νοσοκομείο απέχει 20 τετράγωνα από το σπίτι της,περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά.

7df7eab0-b2e2-11e4-87ad-eb40d1b6f3fa_kcrg_dog_hospital_01_jc_150212_4x3_992Κάμερα παρακολούθησης στην είσοδο του νοσοκομείου “συνέλαβε” τη σκυλίτσα μόλις πέρασε από τις αυτόματες πόρτες και άρχισε να περιφέρεται γύρω γύρω.Η  σκυλίτσα , που ονομάζεται Σίσσυ, ανήκει στην Nancy Franck, 64 ετών, που παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο για περίπου δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση της.

Ο σύζυγός της, Dale Franck, 66 ετών , φρόντιζε τη Σίσσυ και τον αδελφό της Barney επίσης ένα μικρό Schnauzer  που έμεινε πίσω στο σπίτι.

“Ήταν σε αποστολή  εκείνο το βράδυ για να δει την αγαπημένη της ιδιοκτήτρια” είπε ο Dale Franck στο  ABC News , “αλλά δεν μπορούσε να βρει το σωστό ασανσέρ για να την μεταφέρει” είπε και παρατήρησε ότι η Σίσσυ έφυγε γύρω  1:30 το βράδυ και ανησύχησε.kcrg_dog_hospital_03_jc_150212_16x9_992

“Άρχισα να ψάχνω παντού φωνάζοντας  « Σίσσυ! Σίσσυ! “» τραβώντας τα μαλλιά μου είπε ο Dale.

Τελικά στις 5:30 το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν η αξιωματικός ασφαλείας του νοσοκομείου που μου είπε: “Βρήκα τον αριθμό και τη διεύθυνση του σπιτιού από τα στοιχεία στο κολάρο της”  δήλωσε ο Dale Franck. “Ήμουν τόσο ανακουφισμένος, και ζήτησα από την κόρη μου να πάει και να την πάρει επάνω.”

Πήρε άδεια λοιπόν  για να πάει τη Σίσσυ πάνω για λίγα λεπτά και μόλις έφτασε στη μητέρα της, είπε: “Μαμά σου έχω μια έκπληξη!!  Τρελάθηκε μόλις την είδε και άρχισε να ρωτάει, “Πως την έφερες εδώ; την έκρυψες κάτω από το παλτό σου;”

9284fea0-b2e2-11e4-87ad-eb40d1b6f3fa_kcrg_dog_hospital_02_jc_150212_4x3_992O Dale είπε στη συνέχεια, ” Αν και δεν είναι σαφές πώς το σκυλί πήγε πραγματικά εκεί, πιστεύω ότι αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους και αυτά τα λίγα λεπτά μαζί της  ήταν ότι έπρεπε. Μετά ήρθε πίσω μαζί μου.

«Είναι το μωρό μου  και όσο και αν αυτό ακούγεται αστείο τώρα, δεν ήταν καθόλου αστείο όταν έλειπε.  Αρρώστησα. Είμαι ευτυχής που είναι εντάξει.” Δεν ξέρω πως πήγε τόσο μακριά. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι η Σίσσυ ερχόταν  μαζί μου για να πάρω τη γυναίκα μου από τη δουλειά της δίπλα στο νοσοκομείο”, δήλωσε ο Dale Franck. “Αλλά ποτέ δεν έχουμε περπατήσει μαζί σε αυτή την οδό πριν.!!”

Η Nancy Franck  μάχεται εναντίον  καρκίνου της μήτρας, αν και οι γιατροί πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του καρκίνου του έχει φύγει,  η χημιοθεραπεία συνεχίζεται.

Ο Dale Franck είπε: “Έχει στενή σχέση με την Σίσσυ”, πρόσθεσε επίσης:  “H Σίσσυ είναι 11 ετών τώρα,  εμείς της αγόρασε όταν ήταν μόλις περίπου 8 εβδομάδων. Ήρθε σε μένα, έξυσε το πόδι μου και αποκοιμήθηκε στον ώμο μου. Θα έλεγα ότι αυτή μας διάλεξε, όχι εμείς.”

Η  ιστορία τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών τηλεοπτικών καναλιών που έφεραν τη Σίσσυ και την απρόσμενη βόλτα της  στα δελτία ειδήσεων.

 

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *