News :
Home / DogMag / DogPaper / “Πυροβόλησέ με” έγραφε ένα κουτί με 6 εξαθλιωμένα κουταβάκια παρατημένα στην μέση του πουθενά!

“Πυροβόλησέ με” έγραφε ένα κουτί με 6 εξαθλιωμένα κουταβάκια παρατημένα στην μέση του πουθενά!

Ήταν μια όμορφη χειμωνιάτικη ημέρα και ένα ζευγάρι από το Texas αποφάσισαν να πάνε για περίπατο στο δάσος. Καθώς περπατούσαν αντίκρισαν σε ένα απόμερο σημείο ένα κουτί στην μέση του που έγραφε στο πλάι “πυροβόλησε με”. 

Η γυναίκα όταν είδε το κουτί σοκαρίστηκε. Τότε ο Γκάρι έσκυψε και το άνοιξε με προσοχή. 6 κουταβάκια εμφανώς αδυνατισμένα, υποσιτισμένα και πιθανόν άρρωστα βρισκόταν στον πάτο της κούτας.

Karen Rene’e

Το θέμα επιλήφθηκε η Ρενέ, εθελόντρια της οργάνωσης προστασίας σκύλων The Underdog Project, που στεγάζεται στο Ντάλας και παρέχει ιατρική βοήθεια και υπηρεσίες υιοθεσίας σε αδέσποτα σκυλιά.

puppies dumped in box with sign saying 'shoot me'

Karen Rene’e

Η Leslie Ysuhualyas, ιδρύτρια του οργανισμού, έκανε μία ανάρτηση στο  a Facebook  λέγοντας: “Οι λέξεις πυροβόλησέ με ήταν για τον κυνηγό που άφησε τα κουτάβια πιο σημαντικές από τις έξι ανυπεράσπιστες ψυχούλες .

puppies dumped in box with sign saying 'shoot me'

Karen Rene’e

Μετά από ένα ιατρικό check up οι κτηνίατροι είδαν πως τα μισά κουτάβια είχαν σοβαρούς τραυματισμούς και σοβαρές μολύνσεις. “Ακόμα και χωρίς τις εξετάσεις καταλάβαινες ότι τα κουταβάκια ήταν σε άσχημη κατάσταση,”  είπε η Ρενέ.

Karen Rene’e

Λόγω της δύναμης που επίδειξαν η Ρενέ τους έδωσε ονόματα αρχαιοελληνικών θεοτήτων: Άρης, Αφροδίτη, Αθηνά, Άτλας και Απόλλωνας, ενώ το μικρότερο Ήρα.

Karen Rene’e

Η κατάσταση των τριών από τα έξι ήταν πολύ άσχημη και τα δύο από αυτά (η Αφροδίτη και η Αθηνά) απεβίωσαν. Αλλά ο Άρης μετά από μεγάλο αγώνα ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Karen Rene’e

Όταν ο Άρης συνήλθε η Ρενέ τον πήρε σπίτι της μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του. “Είναι ο πιο ήσυχος, γλυκός και πολύ χαδιάρης σε σχέση με τα αδέρφια του,” είπε η Ρενέ.

Rene’e with one of the puppiesBlakeleigh Rene’e

Η Ρενέ ακόμα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο των δύο κουταβιών αφού ήταν η πρώτη της φορά ως εθελόντρια που βρέθηκε σε τόση δύσκολη κατάσταση.

Athena and AphroditeKaren Rene’e

Σήμερα πλέον και τα τέσσερα εναπομείναντα κουτάβια είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Τα τρία αρσενικά είναι πιο σκανδαλιάρικα και μπλέκουν όλη την ώρα σε περιπέτειες καθώς σφηνώνουν συχνά σε στενά μέρη και κλαίνε σαν μωρά ζητώντας βοήθεια.

Healthy pupsKaren Rene’e

Κατά την διάρκεια της διαμονής των κουταβιών στο σπίτι της Ρενέ τα κουτά βια γνώρισαν και δέθηκαν πολύ με την κόρη της Blakeleigh. Η Blakeleigh υποφέρει από σκλήρυνση κατά πλάκας και πρόσφατα έχασε την όρασή της. Έτσι βρήκαν παρηγοριά ο ένας στον άλλο αφού και η κόρη της και τα κουτάβια έχουν περάσει δύσκολα. Μάλιστα το πιο μικρό κουτάβι η Ήρα που είναι και η αδυναμία της Ρενέ δεν βλέπει από το ένα μάτι.

puppy dumped in woods loves foster sister

Rene’e’s daughter Blakeleigh with a puppyKaren Rene’e

Η Ρενέ και η κόρη της έχουν αγαπήσει πολύ τα κουταβάκια που περιθάλπουν και αποφάσισαν να κρατήσουν τα δύο, τον Άρη και την Ήρα.

Hera sleepingKaren Rene’e

Πλέον όλα τα κουταβάκια είναι χαρούμε ευτυχισμένα και πολύ παιχνιδιάρικα ενώ τα δύο αδελφάκια που απομένουν είναι έτοιμα για να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Karen Rene’e

Τους ευχόμαστε μια καλή ζωή!

About DogWay

Δείτε επίσης:

Αδιανόητο! Βρέφος περπάτησε λίγα λεπτά μετά την γέννα (pic-video)

Αυτή η ιστορία δεν έχει ξαναειπωθεί, εκτός ίσως στην μυθολογία! Βρέφος περπάτησε με την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *