News :
Home / DogMag / Πέθανε και άφησε 1,2 εκατομμύρια σε Δήμο ΓΙΑ την προστασία των Αδέσποτων!

Πέθανε και άφησε 1,2 εκατομμύρια σε Δήμο ΓΙΑ την προστασία των Αδέσποτων!

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα κατοικίδια ζώα τους αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς τους. Τους δείχνουν άνευ όρων αγάπη και δε θέλουν να τους λείψει τίποτα.

Ενήλικες που δεν έχουν παιδιά ή που τα παιδιά τους φεύγουν από το σπίτι, συχνά υιοθετούν ένα κατοικίδιο ζώο. Τα Χριστούγεννα όλες οι οικογένειες μαζεύονται και ανταλλάσσουν δώρα, και πολλά κατοικίδια έχουν και τα δικά τους δωράκια. Στην επαρχία Κάρτερ στη Πολιτεία του Τενεσί, όλα τα ζώα σε ένα καταφύγιο ζώων έλαβαν ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

πέθανε H Glenda Taylor DeLawder ήταν μία ιδιοκτήτρια κατοικίδιων ζώων που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Όταν πέθανε το Νοέμβριο του 2015 στην ηλικία των 72 ετών, ήθελε να εξασφαλίσει ότι τα ζώα στο καταφύγιο ζώων Elizabethton θα λάμβαναν μέριμνα και φροντίδα.

Μετά το θάνατό της, η Glenda άφησε ολόκληρη την περιουσία της, 1,2 εκατομμύρια δολάρια στο καταφύγιο ζώων για γάτες και σκύλους. Την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, οι διαχειριστές ανακοίνωσαν το κληροδότημα της.

Οι διαχειριστές της περιουσίας της Glenda ανακοίνωσαν ένα δώρο αξίας 540.000 δολαρίων στο καταφύγιο Elizabethton, προκειμένου να επεκταθούν οι χώροι φιλοξενίας και για την αγορά ενός φορτηγού για τη μεταφορά των ζώων. Η κατασκευή του καταφυγίου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου, και το φορτηγό θα έφτανε μέχρι την 1η Μαρτίου.

πέθανε

Ο Δήμαρχος Leon Humphrey ήταν εξαιρετικά ευγνώμων για το δώρο και δημοσίευσε στο Facebook τις μεγάλες αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος. Επίσης, σχολίασε σχετικά με το μέγεθος του δώρου, λέγοντας, «Η επαρχία Carter και το καταφύγιο είναι πραγματικά ευλογημένά που τους δόθηκε ένα τέτοιο τεράστιο δώρο, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δωρεές δοθεί που έχει δοθεί ποτέ για τους πολίτες μας (ανθρώπους, γάτες και σκύλους).»

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Humphrey είπε, «η οικογένεια της κυρίας DeLawder μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας ότι αγαπούσε τις γάτες και τα σκυλιά της τόσο πολύ και ήθελε η αγάπη και η φροντίδα της να είναι ένα αιώνιο δώρο. Νομίζω ότι η κυρία DeLawder θα ήταν πολύ ευτυχής που το δώρο της θα παρέχει στέγη σε γάτες και σκύλους, για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει το καταφύγιο.»

Πηγή: fanpage.gr

Δείτε επίσης:

Ποιος είναι ο λόγος που σκύλος μου αρχίζει ξαφνικά να τρέχει σαν τρελός μέσα στο σπίτι; ΒΙΝΤΕΟ

Walter: O πιο ευτυχισμένος σκύλος του καλοκαιριού τρέχει σαν τρελός προς τη θάλασσα – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που η γάτα μας τρώει πολύ και συνέχεια

! Αδέσποτος Σκύλος Μοιράζει το Φαγητό του Σε αδέσποτα Ζώα που ζουν σε Χωματερή

Σκύλος σώζει κοριτσάκι 3 ετών που ξεπάγιαζε σε ένα χαντάκι

Κακοποιημένο σκυλί πήγε στον κήπο τους για να ξεψυχήσει. Δείτε τι ακολούθησε..

Κακοποιημένο κουτάβι βοήθησε 8χρονο αγόρι να κοινωνικοποιηθεί και ανακηρύχθηκε το κουτάβι της χρονιάς – Εικόνες! 

! Οι σκύλοι μπορούν να αποκτήσουν στοιχεία της προσωπικότητας του αφεντικού τους

Σκύλος σε καταφύγιο ζώων σώζει τον φίλο του από την ευθανασία με μια αγκαλιά! (Εικόνες)

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *