Σάββατο , Μάιος 27 2017
News :
Home / DogMag / DogPaper / Ο τεράστιος σκύλος βλέπει για πρώτη φορά την κηδεμόνα του αγκαλιά με ένα μικρό κουτάβι (Βίντεο)

Ο τεράστιος σκύλος βλέπει για πρώτη φορά την κηδεμόνα του αγκαλιά με ένα μικρό κουτάβι (Βίντεο)

Τα σκυλιά έχουν τη δική τους προσωπικότητα, συμπεριφορά και γενικά μοιάζουν πολύ με μικρά παιδιά. Λατρεύουν και οι δύο να παίζουν και να τρώνε και μερικές φορές έχουν και βίαια ξεσπάσματα, ειδικά όταν θέλουν περισσότερη προσοχή.

Αυτό ακριβώς κάνει και το τεράστιο σκυλί που κατέγραψε το αφεντικό του. Προφανώς, αυτό το μεγάλο μωρό θεωρούσε πως η μητέρα του ξοδεύει υπερβολικό χρόνο φροντίζοντας το νέο κουτάβι και ήθελε να της δείξει πόσο ενοχλημένος ένιωθε.

Το τεράστιο σκυλί χρησιμοποίησε το μέγεθός του για να δείξει την ενόχλησή του. Έκατσε στα πίσω πόδια και έβαλε τις πατούσες του στους ώμους της γυναίκας, σαν να λέει “κοίταξέ με!” ενώ την κοίταζε μέσα στα μάτια με ένα απίστευτο βλέμμα.

Το καημένο σκυλί ζηλεύει το γεγονός πως η μητέρα του φροντίζει το μικρό κουτάβι αντί για εκείνον! Όταν σηκώνεται στα πόδια του, είναι πιο ψηλός από την μητέρα του, η οποία φαίνεται μικροσκοπική σε σύγκριση με εκείνον!

Παρόλο όμως που είναι τόσο μεγαλύτερος, είναι πολύ ευγενικός, ήρεμος και γλυκός. Δεν γαβγίζει ούτε απειλεί το κουτάβι, απλά θέλει και αυτό λίγη αγάπη!

Δείτε τον στο εκπληκτικό βίντεο:

Πηγή: newsone

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *