Κυριακή , Απρίλιος 30 2017
News :
Home / DogMag / Μαζί Και Στην Δουλειά! Ο Καταπληκτικός Σκύλος Piper που Εργάζεται ως Διαχειριστής Άγριας Πανίδας του Αεροδρομίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μαζί Και Στην Δουλειά! Ο Καταπληκτικός Σκύλος Piper που Εργάζεται ως Διαχειριστής Άγριας Πανίδας του Αεροδρομίου – ΒΙΝΤΕΟ

Απολαύστε το καταπληκτικό τετράποδο υπάλληλο αεροδρομίου που με δεξιότητα απομακρύνει τα πουλιά από τους αεροδιαδρόμους. ώστε να μην μπαίνουν στις τουρμπίνες των αεροπλάνων και δημιουργούν προβλήματα. 

Ο Πάιπερ ράτσας Border Collie εργάζεται στην θέση του Διαχειριστή άγριας ζωής στο Chery Capital Airport Michigan ΗΠΑ και είναι ιδιαίτερα καλός στην δουλειά του. Εκπαιδεύτηκε έναν χρόνο και με την ειδική στολή του καταδιώκει τα ζώα, πτηνά και μη που μπαίνουν στους χώρους του αεροδρομίου.

 

 

Το καλύτερο όμως όλων είναι πως δεν μένει μόνος σπίτι να περιμένει τον Brian να επιστρέψει, αλλά περνάνε σχεδόν όλες τους τις ώρες μαζί, κάτι που τους κάνει πολύ χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Και όπως λέει ο Brian στο thedodo «Παρόλο που μου αρέσει η δουλειά μου υπάρχουν μέρες που αγανακτείς από την κούραση ή την μονοτονία όμως όταν κοιτάζω τον Πάιπερ τότε όλα μου περνάνε». «Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να τον έχω κοντά μου και να δουλεύουμε μαζί!»

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *