Δευτέρα , Φεβρουάριος 27 2017
News :
Home / DogMag / DogPaper / Μεγάλωσαν δύο αδέσποτα με αγάπη και χωρίς λόγο τους τα σκότωσαν με φόλες

Μεγάλωσαν δύο αδέσποτα με αγάπη και χωρίς λόγο τους τα σκότωσαν με φόλες

Συνεχίζονται οι δολοφονίες ζώων (αδέσποτων και οικόσιτων) με φόλες στην Λέσβο και τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης»: «Νέα θύματα 2 ιδιόκτητα σκυλιά και τέσσερις αδέσποτες γατούλες στην περιοχή Ακρωτήρι Μυτιλήνης, τα οποία βρήκαν φρικτό θάνατο από φόλες.

Το ένα από τα δύο σκυλιά της οικογένειας που δηλητηριάστηκε…

Όπως γράφει ο άνθρωπος που μεγάλωσε τα δύο αδικοχαμένα σκυλιά: “Προ 5ετίας μαζέψαμε από τον δρόμο αυτά τα δύο ορφανά [σκυλιά της φωτογραφίας] και τα κάναμε μέλη της οικογένειάς μας !! Μας χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους !! Στις 6-2-2017 τους έριξαν φόλες και στέρησαν με ύπουλο τρόπο, απ’ αυτά την ζωή και από εμάς την χαρά της συντροφιάς και της παρουσίας τους !! Παρακαλώ, όποιον με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να δώσει πληροφορία για να βρεθούν οι δράστες αυτής της δολοφονίας να επικοινωνήσει μαζί μου [τα στοιχεία είναι στη διάθεση της ΚΙΒΩΤΟΥ] !!! Δίδεται αμοιβή !!! Σας ευχαριστώ !!!”

Οι εγκληματίες που δολοφονούν ανυπεράσπιστα πλάσματα θα συνεχίζουν το έργο τους όσο ο καθένας από εμάς αδιαφορεί. Αν ακούσετε κάποιον να απειλεί τα ζώα, ιδιόκτητα και αδέσποτα, αν παρατηρήσετε ύποπτες κινήσεις, αν έχετε υποψίες ότι κάποιος δολοφόνος ζει ανάμεσά σας και δίπλα στις οικογένειες και τα κατοικίδια σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης. Μόνο με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε να λογοδοτήσουν οι εγκληματίες που ζουν στο νησί μας» επισημαίνει η «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» στην ανακοίνωση της.

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *