News :
Home / DogMag / Η Γιάννα ζει με δύο σκύλους και ένα κουνέλι. Ο Σκουντούφλης, ο Ζεν και η Τσίτσι δεν γεμίζουν απλώς το σπίτι της, αλλά την ίδια της την ζωή.

Η Γιάννα ζει με δύο σκύλους και ένα κουνέλι. Ο Σκουντούφλης, ο Ζεν και η Τσίτσι δεν γεμίζουν απλώς το σπίτι της, αλλά την ίδια της την ζωή.

Πώς είναι να ζεις με δύο σκύλους και ένα κουνέλι; Υπέροχο σύμφωνα με την Γιάννα Βασιλείου. Συνηθισμένη από μικρή στο να ζει με ζώα, να υιοθετεί αδέσποτα και να δένεται μαζί τους, αρκεί να κάνουν ησυχία όταν εκείνη τραγουδάει. Αν τυχόν θέλετε να της αφήσετε το κατοικίδιο σας για φιλοξενία, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί και να το κρατήσει για πάντα!

«Από όταν ήμουνα εννέα χρονών ξεκίνησε η τρέλα της οικογένειάς μου για τα σκυλάκια. Μέχρι τότε εγώ τα φοβόμουν πάρα πολύ, κυριολεκτικά άλλαζα πεζοδρόμιο. Η πιο σωστή κίνηση της μαμάς μου ήταν που μας έφερε στο σπίτι το πρώτο μας σκυλάκι. Από τότε τα λάτρεψα και ζω σταθερά με κατοικίδια».

«Πρώτος εκ των τριών που με συντροφεύουν τώρα ήρθε ο Σκουντούφλης. Τον είδα και τον ερωτεύτηκα, τόσο απλά και συνηθισμένα. Αργότερα, φιλοξένησα το κουνέλι ενός φίλου ο οποίος τελικά έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα και έτσι η Τσίτσι έμεινε μαζί μου. Τελευταίος της παρέας, ο όνομα και πράγμα σκύλος μου, ο Ζεν. Ήρθε και αυτός κάποιες φορές στο σπίτι ως φιλοξενούμενος, αλλά δεν μπόρεσα να τον αποχωριστώ και τον υιοθέτησα».

«Σκουντούφλης και Ζεν είναι πολύ χαρακτηριστικά ονόματα. Ο ένας ατσούμπαλος που σκουντουφλάει παντού και ο άλλος σε μία διαρκή ζεν κατάσταση ύπνου και χαλάρωσης. Η Τσίτσι βαφτίστηκε από το μπαμπά της έτσι, αλλά εγώ τη φωνάζω και Χωριάτα γιατί είναι λίγο αλητάκι και πειράζει τα πάντα μες το σπίτι λες και βρίσκεται σε αλάνα».

«Τα ζώα αυτά είναι η οικογένειά μου, επομένως υπάρχουν οι αντίστοιχες ισορροπίες ή και ανισορροπίες. Περιέργως, έχουν μάθει ότι την ώρα που ασχολούμαι με τη μουσική μου πρέπει να είναι ήσυχοι, αλλά όλες τις υπόλοιπες στιγμές κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή μου. Είμαι εθισμένη όμως και με τους τρεις οπότε δύσκολα τους χαλάω χατίρι».

«Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να έχουν υγεία και τύχη. Δυστυχώς τα πρώτα μας δύο κατοικίδια τα χάσαμε από αρρώστιες σε μικρές ηλικίες, επομένως με αγχώνει πολύ το θέμα της υγείας τους και για αυτό είμαι πάρα πολύ προσεκτική. Και οι τρεις κυκλοφορούν στο σπίτι ελεύθεροι. Συνυπάρχουν εξαιρετικά, ο καθένας με τις συνήθειές του. Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν πολλά πολλά μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά η διάθεση του καθενός επηρεάζει τον άλλο».

«Οι δυσκολίες είναι πολλές όμως η ευχαρίστηση της συμβίωσης μαζί τους τα ξεπερνάει όλα. Το μόνο μου βάσανο είναι η απίστευτη ποσότητα τρίχας, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό μέσα στο σπίτι. Στις βόλτες τους δε με κουράζουν. Μερικές φορές με εξωθεί στα άκρα όταν αρχίζουν να γαβγίζουν ομαδικώς. Κυριολεκτικά, δεν τους σταματάει τίποτα τότε. Και δυστυχώς αυτό έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό».

«Προχτές η Τσίτσι γέμισε τρυπίτσες ένα καινούριο μου ρούχο που είχα αγοράσει για το επόμενό μου live. Ο Σκουντούφλης κλέβει διαρκώς πράγματα από μπροστά μου για να σηκωθώ και να ασχοληθώ μαζί του. Ο Ζεν είναι τόσο ήσυχος μέσα στο σπίτι αλλά πολλές φορές λερώνεται με λάσπες και χώματα στις βόλτες. Με 3 ζώα η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλά όμως όλα καταλήγουν εν τέλει σε ωραίες αναμνήσεις».

πηγήnou-pou.gr

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *