Παρασκευή , Μάιος 26 2017
News :
Home / DogMag / DogPaper / Γλυφάδα: «Άστεγος φόρεσε το μπουφάν που του έδωσα, στον αληθινό του φίλο. Τον σκυλάκο που στέκεται τόσο καιρό δίπλα του!» Ο κύριος αυτός αλλά και πολλοί ακόμα αξίζουν κάτι παραπάνω από τον θαυμασμό μας. Την «Δράση» μας!

Γλυφάδα: «Άστεγος φόρεσε το μπουφάν που του έδωσα, στον αληθινό του φίλο. Τον σκυλάκο που στέκεται τόσο καιρό δίπλα του!» Ο κύριος αυτός αλλά και πολλοί ακόμα αξίζουν κάτι παραπάνω από τον θαυμασμό μας. Την «Δράση» μας!

Μια από τις -δυστυχώς πολλές – συγκλονιστικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, περιγράφει χρήστης του Facebook η κυρία Anna Radioti Panagiotis Stamoulis. Η κυρία Σταμούλη στάθηκε και βοήθησε τον κύριο της φωτογραφίας ώστε να του προσφέρει μια ανακούφιση αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αυτό όμως που συνέβει την συγκλόνισε και μας το μεταφέρει μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

«Καλημέρα κι από εμένα. Ξέρω τι θα μου πείτε δύσκολοι καιροί κτλ. » και συνεχίζει «Ο Κύριος της φώτο εδώ και 5-6 μήνες είναι έξω από τα Lidl Γλυφάδας επί της Λ. Βουλιαγμένης με κρύα με βροχές με καύσωνες από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, Είναι άλλος ένας Αθηναίος άστεγος και ότι του δίνουν ταΐζει τα σκυλάκια τις περιοχής. Σήμερα έχει πολύ κρύο παγωνιά σκέφτηκα λοιπόν να του χαρίσω λίγο φαγητό και 2-3 ρούχα που δεν φοράγαμε στην οικογένειά μου. Δεν πετάμε τίποτα..  Και αυτό που είδα πραγματικά με έκανε και δάκρυσα. Φόρεσε το μπουφάν που του έδωσα στον αληθινό του φίλο, τον σκυλάκο που στέκεται τόσο καιρό παρέα του. Ο γιόκας μου τον αγκάλιασε (συγκινήθηκα). Η ψυχή του είναι τεράστια.. Όποιος βρεθεί στο εν λόγω κατάστημα ας βοηθήσει. Φίλε μου σου εύχομαι τη νέα χρονιά σε 1 ζεστό κ φιλόξενο σπιτικό με πολύ αγάπη.»

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *