News :
Home / Nature / Βρήκε τον καλύτερο συνταξιδιώτη σε κάθε του τρελή περιπέτεια και γυρίζουν μαζί τον κόσμο! (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε τον καλύτερο συνταξιδιώτη σε κάθε του τρελή περιπέτεια και γυρίζουν μαζί τον κόσμο! (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χειμώνας του 2012 θα άλλαζε για πάντα την ζωή του Kelly Lund από το Denver του Κολοράντο. Ένα απροστάτευτο κουτάβι που εντόπισε στη διάρκεια μιας χιονοθύελλας θα γινόταν ο καλύτερος συνοδοιπόρος στη ζωή του

Ο Kelly Lund ζει μία ζωή γεμάτη από περιπετειώδη ταξίδια με ελεύθερο κάμπινγκ στη φύση. Έχει γυρίσει όλη την ορεινή πολιτεία του Κολοράντο και το μεγαλύτερο μέρος της άγριας πλευράς των δυτικών ακτών της Β. Αμερικής.

Το χιόνι, ο καυτός ήλιος, τα άγρια ποτάμια και τα επικίνδυνα βράχια είναι γι’ αυτόν ένα περιβάλλον οικείο στο οποίο απολαμβάνει κάθε στιγμή.Μέχρι την ημέρα που στη ζωή του μπήκε ο Loki, τα ταξίδια του και οι εμπειρίες του ήταν μοναχικά. Ελάχιστοι μπορούσαν να τον ακολουθήσουν στην κάθε τρέλα της στιγμής.

 

Ο Loki όμως δεν είναι τυχαίος! Δεν μπορούσε φυσικά να φανταστεί τι ακριβώς εντόπισε μέσα στο χιόνι, τον χειμώνα του 2012, ούτε και υποψιαζόταν πόσο πολύτιμος και απαραίτητος θα γινόταν στη ζωή του ο τεράστιος σκύλος με την καρδιά μικρού παιδιού!

Ο Loki είναι διασταύρωση χάσκυ-μαλαμούτ και γκρίζου λύκου! Όσο και αν ακούγεται εξωπραγματικό, οι διασταυρώσεις σκύλων με λύκους δεν είναι άγνωστη στις ορεινές πολιτείες της Αμερικής. Όμως αυτά τα ζώα που έχουν περισσότερες ομοιότητες με τους σκύλους, έχουν και μία πιο άγρια πλευρά και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό μέγεθος!

 

Ο Lund δεν δίστασε να κρατήσει τον Loki αντί να τον παραδώσει σε κάποιο καταφύγιο από τα δεκάδες που υπάρχουν για τέτοιες διασταυρώσεις ζώων και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Στα 4 χρόνια που ζουν μαζί έχουν κάνει τα πιο απίστευτα ταξίδια και έχουν αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές και ακόλουθους στα social media.

 

Η σελίδα του Loki στο Instagram έχει τον εξωπραγματικό αριθμό των 1,2 εκατομμυρίων ακόλουθων και καθημερινές αναρτήσεις από ταξίδια και εξορμήσεις των δύο τους στη φύση. Με τέτοιο κοινό να παρακολουθεί την ζωή τους, δεν είναι περίεργο που μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία τους επέλεξε για να διαφημίσει μοντέλο αυτοκινήτου για δραστήριους οδηγούς. Εκτός από το Instagram, o Loki έχει και το δικό του site και blog lokithewolfdog.com με τις περιπέτειές του!

 

«Αντί να μπει αυτός στον κόσμο μου, αισθάνθηκα πως έπρεπε να αφουγκραστώ προσεκτικά και να μπω εγώ στον δικό του για να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα πως θα έκανα τα πάντα για να μην τον αφήνω πίσω στο σπίτι» δήλωσε στο tiphero.com, ο Kelly Lund.

 

Και δεν τον άφησε ποτέ πίσω! Οι πανέμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagramείναι τα πειστήρια της υπέροχης σχέσης τους, που έφτασε και τους δύο σε μέρη που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Και αποδεικνύουν πως όπου και αν θες να βρεθείς, ένας σκύλος μπορεί να είναι ο καλύτερος συνοδοιπόρος της ζωής σου!

 

 

 

 

Δείτε το video:

Πηγήhttp://mediafree.gr

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *