News :
Home / DogMag / Ασφαλίστε το κατοικίδιό σας και μειώστε τα ετήσια έξοδά σας

Ασφαλίστε το κατοικίδιό σας και μειώστε τα ετήσια έξοδά σας

Εξοικονομήστε άνω των 500€ ασφαλίζοντας το κατοικίδιό σας μέσα από τα dogway.gr & catway.gr.

Με οδηγό την αγάπη μας για τα κατοικίδια και τους δύσκολους καιρούς, παρέχουμε μια πλήρη κάρτα υγείας της οποίας οι έξτρα δωρεάν παροχές και εκπτώσεις για την κάλυψη πάγιων αναγκών του κατοικίδιου, ξεπερνούν την αξία του συμβολαίου!

Στους εγγεγραμμένους χρήστες μας και ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας του κατοικιδίου σας, σας παρέχουμε για τις επόμενες 10 ημέρες και μέχρι την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2017 την μοναδική ολοκληρωμένη ασφάλεια κατοικιδίου στην Ελλάδα με έκπτωση -10€ ενώ οι επιπλέον εκπτώσεις, -10% για δεύτερο κατοικίδιο, -20% για τρίτο και -30% για τέταρτο κατοικίδιο ισχύουν αθροιστικά!

Για περισσότερες πληροφορίες και για την ηλεκτρονική αγορά του συμβολαίου σας πατήστε εδώ.

Συνοπτικά:

Τι είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα ξεχωριστό; Είναι το μοναδικό πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων και όχι μόνο. Πέρα από τις ασφαλιστικές καλύψεις, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως εκπαίδευσης, grooming κ.λπ., μοναδικό στη χώρα μας. Με τα οφέλη και τις εκπτώσεις που παρέχονται μέσω του προγράμματος έχετε ουσιαστικά έμμεση επιστροφή χρημάτων.
Δείτε τον  πίνακα που ακολουθεί και υπολογίστε το κέρδος σας.
 Πρόσθετες παροχές:
 1. ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΩΝ
Εταιρεία Hill’s
Χορηγείται έκπτωση από 25%, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρείας Hill’s.
Εταιρία BELCANDO
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρείας Belcando 5kgr ή 4kgr, (αξίας 27€ έως 35€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
Εταιρία  LEONARDO
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρείας Leonardo 2kgr (αξίας 18,5€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
Εταιρία INFRONT
Ενός ΔΩΡΕΑΝ περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας σκύλου (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας INFRONT , (αξίας 9.5€) με την αγορά αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση20%.
Εταιρία BIO BOND CAT
Ενός ΔΩΡΕΑΝ περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας γάτας  (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας  BIO BAND  , (αξίας 5.60€) με την αγορά αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση20%.
Εταιρία FLEX PLUS
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας προστατευτικού συμπληρώματος για τις αρθρώσεις του σκύλου και της γάτας  της εταιρείας FLEX PLUS (αξίας 29€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία VANCAT
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας  άμμου υγιεινής για γάτες  της εταιρείας VANCAT (Anti-bacterial 6kg αξίας 8€) ή (Ultra clumbing 6kg αξίας 8,50€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία SALMO PET
Χορηγείται  έκπτωση 18% στα προϊόντα Salmo Pet,  λάδι Σολωμού για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
Εταιρία BEAPHAR
Χορηγείται  έκπτωση 20% στα προϊόντα NO STRESS αμπούλες κατά του στρες  για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.

2. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ (Pet Saloon-Grooming)

ΔΩΡΕΑΝ 2 περιποιήσεις ομορφιάς – καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνουν: μπάνιο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.
Παρέχεται έκπτωση 30% επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

3. ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ 2 εκπαιδεύσεις (μαθήματα) βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης.Παρέχεται έκπτωση 30% επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

4.Pension – ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – και με συμμετοχή των μελών 12€/ ημέρα διαμονής των κατοικιδίων συντροφιάς. Για κάθε 6 ημέρες φιλοξενίας, χορηγείται μία ημέρα δωρεάν. Στο ποσό περιλαμβάνεται και η τροφή.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΗ: 24ωρη εξυπηρέτηση από καταρτισμένους κτηνιάτρους, 365 ημέρες το χρόνο!!! 

Για περισσότερες πληροφορίες και για την ηλεκτρονική αγορά του συμβολαίου σας πατήστε εδώ.

 

Δείτε επίσης: Ο Σκύλος που Πιάστηκε να Μοιράζει το Φαγητό του Σε αδέσποτα Ζώα που ζουν σε Χωματερή

Κακοποιημένο σκυλί πήγε στον κήπο τους για να ξεψυχήσει. Δείτε τι ακολούθησε..

Κακοποιημένο κουτάβι βοήθησε 8χρονο αγόρι να κοινωνικοποιηθεί και ανακηρύχθηκε το κουτάβι της χρονιάς – Εικόνες! 

! Αυτός ο σκύλος θυσιάστηκε για να σώσει την ομάδα του. Δείτε όμως πώς του το ανταπέδωσαν (Βίντεο)!

Κι όμως… οι γάτες «φτιάχνονται» με… Μαγιοβότανο (Catnip) – (+Βίντεο)

Να χαρίσουμε σε όλα τα αδικημένα πλάσματα αυτού του πλανήτη το μεγαλύτερο δώρο! ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Δεν έπαψε ποτέ να ψάχνει την 13χρονη γάτα της που έχασε δυο χρόνια πριν, τότε μια φωνή της είπε να ψάξει μια τελευταία φορά!

 «Με βλέπεις στα σκουπίδια γιατί είμαι πεινασμένη όχι γιατί είμαι βρωμιάρα»

! 15 ξεκαρδιστικές γάτες με ανθρώπινες εκφράσεις προσώπου (Eικόνες)

 

About DogWay

Δείτε επίσης:

Θα λιώσετε! Ο ιδιοκτήτης κάνει «καψόνι» στον σκύλο του και στο τέλος εκείνος… (vid)

Να …ταλαιπωρήσει λίγο το συμπαθέστατο σκυλάκο του θέλησε ένας άνδρας από την Ιαπωνία, αλλά ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *