Τετάρτη , Απρίλιος 26 2017
News :
Home / DogMag / DogPaper / Ένας σκύλος αγαπάει τόσο την παραλαβή γραμμάτων που ο ταχυδρόμος του γράφει ο ίδιος γράμματα όταν δεν έχει παράδοση στο σπίτι της οικογένειάς του!

Ένας σκύλος αγαπάει τόσο την παραλαβή γραμμάτων που ο ταχυδρόμος του γράφει ο ίδιος γράμματα όταν δεν έχει παράδοση στο σπίτι της οικογένειάς του!

Η σκυλίτσα με το όνομα Pippa είναι η καλύτερη φίλη του Martin Studer, ταχυδρόμος στο επάγγελμα από το Brisbane της Αυστραλίας. Κάθε φορά που ο Martin πηγαίνει τα γράμματα σπίτι της οικογένειας της Pippa, αυτή τρέχει αμέσως για να παραλάβει τα γράμματα και να τα πάει στο σπίτι!

Η σκυλίτσα πραγματικά λατρεύει να παραλαμβάνει τα γράμματα από τον Martin. Αλλά και ο Martin έχει αγαπήσει τόσο πολύ την Pippa που πολλές φορές όταν δεν έχει γράμματα να παραδώσει της γράφει ο ίδιος και της τα παραδίδει για να μην στενοχωρηθεί!

«Μερικές φορές, η Pippa βγαίνει για την καθημερινή παράδοση, αλλά δεν υπάρχει γράμμα για να παραλάβει,» γράφει σε ένα κείμενο στο Facebook ο Martin. «Γι ‘αυτό έπρέπε να αυτοσχεδιάσω.»
«Παραδίδω γράμματα στην Pippa  τα τελευταία 2-3 χρόνια,» είπε στο Bored Panda. «Όταν δεν υπάρχει παράδοση της γράφω πάντα ένα γράμμα για να μην στενοχωρηθεί. Απλώς δεν θέλω να απογοητευθεί! Αγαπά πολύ τα γραμματόσημα. Της φτιάχνω την μέρα όταν πηγαίνω για παράδοση. »

 

About DogWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *